top of page

Sobre
nosaltres

#Team UNIVER

Som una empresa amb més de 10 anys d'experiència en l'àmbit comercial, de màrqueting i administratiu-financer. Donem suport als nostres clients per assolir els seus objectius  de vendes amb la metodologia UNIVER.

23.jpg

TRANSPARÈNCIA

Els nostres clients poden monitoritzar en qualsevol moment les tasques que realitzem.

PROFESSIONALITAT

Disposem d'un ampli equip titulat i especialitzat en les àrees comercials, de màrqueting i financer.

PASSIÓ I DEDICACIÓ

Gaudim del que fem i ens hi dediquem amb tots els sentits.

ADAPTABILITAT

Ens adaptem a cada tipus d'empresa, treballem cada projecte com si fos únic, tenint en compte les necessitats específiques de cada client.

CONSTÀNCIA I RESOLUCIÓ

Sabem que són la clau per assolir els objectius proposats. Per això la nostra metodologia està basada en aquests valors.

FIDELITAT

Els nostres clients són els nostres partners, creiem en les relacions duradores.

Mesa de reuniones con vista de pájaro

Qui Som?

UNIVER comercial services va néixer fa poc més de 10 anys. Som una empresa dinàmica amb un equip professional orientat a objectius. 

El nostre equip està especialitzat en aportar solucions a l'àrea de vendes, màrqueting, atenció al client i administratiu-financer.


Per a nosaltres cada client és un projecte nou i únic, amb necessitats diferents. Per això ho afrontem amb dinamisme, intensitat i aplicant el nostre know-how per a aconseguir els objectius.


La metodologia UNIVER està creada per aconseguir els resultats esperats pels nostres clients. Gràcies a la formació contínua del nostre equip podem aportar les eines necessàries per a accelerar les vendes i augmentar els beneficis dels nostres clients.

bottom of page