Sobre
nosaltres

#Team UNIVER

Som una empresa amb més de 10 anys d'experiència en l'àmbit comercial, de màrqueting i administratiu-financer. Donem suport als nostres clients per assolir els seus objectius  de vendes amb la metodologia UNIVER.

23.jpg
Missió 

La nostra missió és que els nostres clients augmentin els seus beneficis i accelerin els seus processos comercials. 

Valors

Els nostres valors són 

Constància

Som constants, el nostre èxit està en el seguiment dels clients. Qui la segueix l'aconsegueix.

Flexibilitat

Ens adaptem a treballar per projectes, sabem que moltes empreses tenen estacionalitat de venda i nosaltres actuem només quan ens necessites.

21.jpg

Qui Som?

UNIVER comercial services va néixer fa poc més de 10 anys. Som una empresa dinàmica amb un equip professional orientat a objectius. 

El nostre equip està especialitzat en aportar solucions a l'àrea de vendes, màrqueting, atenció al client i administratiu-financer.


Per a nosaltres cada client és un projecte nou i únic, amb necessitats diferents. Per això ho afrontem amb dinamisme, intensitat i aplicant el nostre know-how per a aconseguir els objectius.


La metodologia UNIVER està creada per aconseguir els resultats esperats pels nostres clients. Gràcies a la formació contínua del nostre equip podem aportar les eines necessàries per a accelerar les vendes i augmentar els beneficis dels nostres clients.