top of page

Com seràn les Xarxes Socials el 2018?

Segons les dades que The Social Media Family ha obtingut per quart any consecutiu per quart any consecutiu, aquests serà el comportament dels usuaris espanyols a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

Facebook

​Segons les 50 ciutats més poblades d’espanya:

Els perfils de 18 a 39 anys representen el 52% del total i d’altra banda el 42% se situen a la franja entre 40 i 64 anys.

Les dones conformen la majoria amb un 53% i la majoria es declaren obertament casades, mentre que els homes tendeixen a aparèixer com a solters.

Entre les pàgines de marques més seguides a Facebook, se situen el Reial Madrid i el FC Barcelona, ​​seguits de celebritats i futbolistes.


​Twitter

​Les ciutats amb un perfil més gran d’usuaris al Twitter són Granada i València mentre que Hospitalet de Llobregat i Terrassa les que menys.

D’altra banda la ciutat més activa és Barcelona, seguida de Madrid i València.

​Es va trobar un 32% d’homes, davant un 28% de dones (la resta d’usuaris no mostren el gènere)

​Només el 0,13% de les comptes estan verificades.

​Els usuaris més seguits segueixen sent els futbolistes.EL NOMBRE D'USUARIS ACTIUS DE TWITTER A ESPANYA HA CAIGUT EN MÈS D'UN 22% RESPECTE A 2016

​Instagram

​A España Instagram ja ha superat la xifra de 8 milions d’usuaris. Des que va ser adquirida per Facebook ha multiplicat per 20 la seva base d’usuaris.

Instagram es posiciona com la xarxa social preferida pel millennials.El 65% dels usuaris són menors de 39 anys, i la majoria de dones, amb major penetració a Madrid, seguida per Barcelona i Sevilla.

La taxa d’usuaris amb major creixement en aquest últim any se situa entre els 18 i els 39 anys. El 65% dels usuaris té menys de 39 anys.

​Triomfen les dones amb un 53%, davant el 46% dels homes.

​Els perfils més seguits tornen a ser els esportistes, celebritats, cantants i influencers.

bottom of page