top of page
foto noticia 6.jpg

COMPRES CADA VEGADA MÉS RÀPIDES

La innovació tecnològica ha marcat un abans i un després en l’acció i el procés de compra.

En el 2017, els consumidors estan impacients.

El món digital els ha convertit en els anomenats “IWWIWWIWI“(“I want what I want when I want it“, jo vull el que vull quan ho vull), consumidors impulsius i a la recerca de la gratificació immediata.

El gegant de les compres per Internet, Amazon, està treballant en la manera d’entregar paquets als seus clients en menys de 30 minuts utilitzant drons. A Londres, el nou servei Doctaly permet als pacients programar una cita garantida i pel mateix dia amb un metge general del Servei Nacional de Salut, l’èxit d’aquesta empresa ha portat a plans per implementar-ho a escala nacional. I aquests són només dos exemples.

Aquesta tendència també s’ha manifestat al sector alimentari, on les entregues al dia següent són ara superades per opcions d’entrega cada vegada més ràpida. D’aquí neix el Groceraunt, detallistes especialitzats en la venta de queviures que ofereixen menjars “to go” amb qualitat de restaurant, així com restaurants i bars dins del local.

Com és evident, el sector de la moda tampoc ha estat al marge d’aquesta tendència. Molts dissenyadors estan adoptant la tendència d'”ho veig ara, ho compra ara”, fent possible als consumidors comprar o reservar articles de moda que veuen a Instagram quasi immediatament o fins i tot accelerar el procés de la presentació de les noves tendències a la passarel·la a la venta d’aquestes als consumidors.

Font: Euromonitor

bottom of page