top of page

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A diferència de les televendes el telemarketing el que fa és buscar i crear oportunitats. Aquest es pot fer servir per realitzar enquestes i estudis de mercat o simplement per dur a terme altres tasques de comercialització.


Segons fonts del diari El País  el Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital modificarà la llei per prohibir l’ús de números de telèfon mòbil per fer telemarketing. Es durà a terme aquesta mesura perquè s’ha detectat que s’utilitzen telèfons mòbils perquè la gent hi respon millor respecte a un telèfon fix o de centraleta.


Per aconseguir un telemarketing efectiu segueix els conselles que et deixem a continuació:

Traça un pla:

Assegura’t de tenir clar l’objectiu de cada trucada. També has de tenir en compte si el que vols és obtenir un correu o informació que et pot facilitar qui despenja el telèfon o bé hauràs de passar el primer filtre i que et passin amb la persona que vols.

Prepara’t un guió:

Amb els objectiu de la trucada clars elabora un guió concís que resumeixi de forma clara qui ets, i què vols. No s’ha de seguir estrictament al peu de la lletra, però tenir unes pautes és un gran suport per no quedar-se enquellat sense saber què dir.

Parla a poc a poc i amb claredat:

Quan comencem a trucar és normal que ens posem nerviosos i això farà que parlem més ràpid, ens entrabanquem i costi que ens entenguin. Concentrar-te en el guió t’ajudarà a estar més tranquil i parlar de forma més clara.

Com pots esquivar un recepcionista? 

Moltes vegades els recepcionistes tenen ordres de no passar trucades a gerència o direcció i molts cops també els diuen que no donguin dades. Una tàctica per evitar-los és demanar que et passin amb un càrrec molt inferior i llavors demanar a aquest que et passi amb qui vols.

La pràctica fa la perfecció! 

foto noticia 1.jpg

El Telemarketing és una de les estratègies més efectives per fer créixer un negoci, no resulta complicat i té molt bons resultats.

novetats en el sector del telemarketing

bottom of page