A diferència de les televendes el telemarketing el que fa és buscar i crear oportunitats. Aquest es pot fer servir per realitzar enquestes i estudis de mercat o simplement per dur a terme altres tasques de comercialització.


Segons fonts del diari El País  el Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital modificarà la llei per prohibir l’ús de números de telèfon mòbil per fer telemarketing. Es durà a terme aquesta mesura perquè s’ha detectat que s’utilitzen telèfons mòbils perquè la gent hi respon millor respecte a un telèfon fix o de centraleta.


Per aconseguir un telemarketing efectiu segueix els conselles que et deixem a continuació:

Traça un pla:

Assegura’t de tenir clar l’objectiu de cada trucada. També has de tenir en compte si el que vols és obtenir un correu o informació que et pot facilitar qui despenja el telèfon o bé hauràs de passar el primer filtre i que et passin amb la persona que vols.

Prepara’t un guió:

Amb els objectiu de la trucada clars elabora un guió concís que resumeixi de forma clara qui ets, i què vols. No s’ha de seguir estrictament al peu de la lletra, però tenir unes pautes és un gran suport per no quedar-se enquellat sense saber què dir.

Parla a poc a poc i amb claredat:

Quan comencem a trucar és normal que ens posem nerviosos i això farà que parlem més ràpid, ens entrabanquem i costi que ens entenguin. Concentrar-te en el guió t’ajudarà a estar més tranquil i parlar de forma més clara.

Com pots esquivar un recepcionista? 

Moltes vegades els recepcionistes tenen ordres de no passar trucades a gerència o direcció i molts cops també els diuen que no donguin dades. Una tàctica per evitar-los és demanar que et passin amb un càrrec molt inferior i llavors demanar a aquest que et passi amb qui vols.

La pràctica fa la perfecció! 

El Telemarketing és una de les estratègies més efectives per fer créixer un negoci, no resulta complicat i té molt bons resultats.

novetats en el sector del telemarketing

Carrer Llibertat 195 3C, Banyoles, 17820  | info@serveismarketing.cat  |   972 07 67 62 | © Copyright SERVEIS MARKETING